Eigenzinnige badkamer van Marina & Carlos

De nieuwe badkamer van Marina en Carlos uit Capelle aan den IJssel valt op door zijn bijzondere mozaïektegeltjes, het luxe bubbelbad en de stijlvolle kleurenstelling. Het stel is ontzettend blij met het eindresultaat: "Offertevoorjeklus.nl levert echte vakmensen en heeft alles heel professioneel afgehandeld. We zouden het zo weer doen!"

Upgrade
Marina en Carlos vonden het tijd voor een upgrade van hun appartement. Aan de keuken moesten een aantal zaken vernieuwd worden en het stel liet de vloeren en muren opnieuw betegelen. "Toen we eenmaal met de keuken bezig waren, dacht ik: laten we de badkamer dan ook maar meteen doen," aldus Marina. Ze begon met het zoeken naar badkamerinspiratie op haar tablet via internet en in tijdschriften.

Inspiratie opdoen
Na al dat plaatjes kijken wist Marina ongeveer wat ze mooi vond, maar ook vooral wat ze niet wilde. "Sommige dingen die ik in tijdschriften tegenkwam waren wel mooi maar niet praktisch: veel badkamermeubels zijn bijvoorbeeld heel strak en minimalistisch en hebben maar één of helemaal geen lades. Ik moet wel al mijn spulletjes kwijt te kunnen. Ook kwam ik dingen tegen die ik helemaal niets vond: je ziet bijvoorbeeld veel van die losstaande wasbakken tegenwoordig. Alsof ze zo op het badkamermeubel zijn neergezet. Dat leek me niets, ik vind het niet mooi en het lijkt me zo onpraktisch. Ik wilde liever een strakke wastafel."

Verschillende offertes
Toen Marina eenmaal precies wist wat ze wilde, begon het stel met het opvragen van verschillende offertes. Zo kwamen ze bij Offertevoorjeklus.nl uit. "De website sprong er wel uit. We zijn toen met Jacob Buijs van Offertevoorjeklus.nl in gesprek gegaan en hij had al snel door welke stijl wij mooi vonden. Die stijl sloot aan bij de badkamer in zijn eigen huis, die hij recentelijk gerenoveerd had. Hij nodigde ons uit bij hem thuis om zijn badkamer te komen bekijken, zodat we een idee kregen van hoe die van ons kon worden. We waren meteen enthousiast: het was precies wat wij mooi vonden. Dat in combinatie met de scherpe prijs heeft ons over de streep getrokken."

Mooie materialen
Marina wilde de materialen graag zelf aanschaffen zodat ze precies kon uitzoeken wat bij haar budget en stijl paste. Dat was bij Offertevoorjeklus.nl geen probleem. "We hebben de materialen onder andere bij Jan Groen en De Keukenconcurrent gehaald. Ik wilde alles in een lichte kleur, maar geen wit, dat is zo steriel. Daarom hebben we voor deze grijsbruine kleur gekozen." Op de vloeren en wanden kozen ze voor een combinatie van grote en heel kleine Italiaanse tegels. "Je ziet tegenwoordig veel mozaïek en dat vind ik erg mooi, maar het wordt snel heel druk, vooral als ze verschillend van kleur zijn. We hebben daarom voor een rustig kleurenpalet gekozen en grote en kleine tegels gecombineerd. Die tegenstelling zorgt voor rust. De tegeltjes bevatten een soort reliëf waardoor ze voor een leuke speling van het licht zorgen op de muur."

Eindresultaat
Marina en Carlos kozen voor een badkamer met bubbelbad en een mooi, strak badkamermeubel voorzien van diverse elektrische aansluitingen. Op de vloer kozen ze voor grote tegels van 60 x 60 cm, op de wand voor tegels van 30 x 90 cm en deels voor kleine mozaïektegeltjes. De aparte inoopdouche heeft een rookglazen douchewand en het water loopt makkelijk weg in de moderne easydrain. Marina heeft haar eigen hoekje met kruk, kaptafel en spiegel met achtergrondverlichting. Het plafond is strak gehouden en gestuct. Door heel de badkamer zijn armaturen aangebracht voor bekers, handdoeken, badjassen, een zeepdispenser en douchebenodigdheden. Het luxe toilet bevindt zich in een aparte ruimte naast de badkamer en is in dezelfde stijl uitgevoerd, met een combinatie van grote wandtegels en mozaïek. Kortom: een moderne badkamer met een persoonlijk karakter, helemaal naar de wens van de gebruikers.

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?