Rembrandt en Carlijn wilden zonder gedoe en binnen twee weken hun badkamer renoveren

Rembrandt en Carlijn uit Rotterdam verhuren hun appartement met prachtig uitzicht op de Rotterdamse skyline aan een expat. De oude badkamer met zijn douchebadcombinatie en lekkagevlekken paste echter niet in dit plaatje. Ze zochten daarom een aannemer die snel en professioneel een nieuwe badkamer en een nieuw toilet kon plaatsen, zodat ze er zo min mogelijk last van hadden. Die vonden ze in Offertevoorjeklus.nl. "We hebben de sleutels afgegeven en binnen twee weken zat de nieuwe badkamer erin. Ideaal!"

Tijd voor iets nieuws
Het stel woonde eerst zelf in het appartement in hartje Rotterdam, maar toen ze behoefte kregen aan wat meer ruimte en verhuisden besloten ze het aan vrienden te verhuren. Omdat de originele badkamer met oude douchebadcombinatie er nog in zat en er lekkage was ontstaan, dachten ze al een tijdje aan een nieuwe badkamer. "Maar de huurders vonden dat niet nodig, die waren toch niet vaak thuis." Toen ze echter een nieuwe huurder kregen, een expat uit Oostenrijk, vonden ze dat het tijd was voor iets nieuws. Ze wilden de badkamer en ook direct het toilet laten renoveren.

Aanbeveling
Rembrandt ging daarom op zoek naar een aannemer die zo snel mogelijk een nieuwe badkamer kon plaatsen, zodat de huurder er zo min mogelijk last van had. "Ik zocht een partij die ons zoveel mogelijk uit handen kon nemen, ik had zelf geen tijd me bezig te houden met de indeling, het kopen van materialen of de verbouwing zelf." Zo kwamen ze bij Offertevoorjeklus.nl terecht. Rembrandt: "Mijn vader kende Offertevoorjeklus.nl al en vond het bedrijf betrouwbaar en professioneel overkomen. Daarom heeft hij het mij aanbevolen." Ze gingen met Jacob Buijs in gesprek en toen kon er snel geschakeld worden: "Wij gaven aan wat we wilden, hij deed een voorstel, wij hebben hem de sleutel gegeven. Binnen twee weken zaten er toen een nieuwe badkamer en een nieuw toilet in."

Hotel
Omdat Rembrandt en Carlijn hun appartement gemeubileerd verhuren aan expats, moet het bijna aanvoelen als een soort hotel. Daar moest de nieuwe badkamer dus ook aan voldoen: "Er moest een standaard badkamer in, maar wel modern en van alle gemakken voorzien. En we wilden een aparte douche en bad." Offertevoorjeklus.nl zorgde voor de materialen en er werd gekozen voor moderne, grote tegels in antraciet en wit en een simpele, strakke wastafel. De ruimte is niet erg groot, maar door de nieuwe inloopdouche met glazen wand heeft de nieuwe badkamer toch een ruimtelijke uitstraling. Het toilet werd in dezelfde stijl gerealiseerd als de badkamer, met dezelfde soort tegels en een strakke wastafel.

Eindresultaat
Voor de nieuwe badkamer in het appartement van Rembrandt en Carlijn is gekozen voor luxe tegels van Moza in antraciet van 15 x 30 cm op de wand en 30 x 30 op de vloer. Bij de wastafel is een modern designmeubel geplaatst. De inloopdouche heeft een glazen douchewand en een easydrain. Het aparte bad heeft een lage instap. In het toilet zijn dezelfde tegels gebruikt en is gekozen voor een strak toiletmeubel. Zowel in de badkamer als in het toilet zijn de plafonds strak gestuct. "We zijn erg tevreden met het eindresultaat en dat is de bewoner ook. Het contact verliep soepel, Jacob dacht echt met ons mee en we hebben amper iets van de verbouwing gemerkt. We zouden Offertevoorjeklus.nl zeker aanraden aan vrienden en kennissen!"

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?