Luxe badkamer en toiletten in Moordrecht

De familie van der Linden kocht een nieuw huis in Moordrecht, vlakbij de Zuidplaspolder in Zuid Holland. Zij wilde voor de verhuizing de verouderde badkamer en de twee toiletten grondig aanpakken. Een renovatie is een ingrijpende verandering maar wel een waar je nog jaren plezier van hebt. Offertevoorjeklus.nl verbouwde de badkamer en de toiletten tot strakke, chique en tijdloze ruimtes. 

Een nieuw huis kopen kan als drukke tweeverdieners wat stress met zich mee brengen want er komt veel bij kijken. Op basis van het vakkundige advies van Offertevoorjeklus kon er snel gehandeld worden en werd er een keuze gemaakt over het sanitair en de materialen. "Het is een ingrijpende verandering, maar het eindresultaat is er een om blij mee te zijn!"

"De badkamer geeft door de luxe uitstraling het gevoel alsof je in een chique hotel bent!"

Mevrouw van der Linden

"Het personeel van Offertevoorjeklus was prettig, het waren fijne jongens die bij ons over de vloer kwamen." Mevrouw van der Linden vertelt dat het team van Offertevoorjeklus keurig heeft gewerkt en netjes met de spullen omging. Mevrouw van der Linden is blij met de grote spiegel. "De spiegel geeft een leuk effect aan onze badkamer." De mooie materialen in combinatie met de rustige kleuren geven een rijke uitstraling aan de badkamer en de toiletten. "We zijn heel blij met de fonteintjes van natuursteen, daar hou ik van!" De grote inloopdouche is een meubel dat je tegenwoordig veel ziet terugkomen in badkamers. Behalve dat het heel praktisch is, geeft het ook een luxe uitstraling. "De grote douche is ook erg fijn, je hebt echt de ruimte!"

Ook een chique & luxe badkamer? Bereken je prijs

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?