Robuuste badkamer in Nieuw-Vossemeer

Het renoveren van een badkamer kost doorgaans veel tijd. Jos is voor zijn werk regelmatig druk, onderweg of in het buitenland dit maakte de renovatie van zijn badkamer lastig. Offertevoorjeklus.nl was voor hem de oplossing: binnen twee weken was zijn badkamer opgeleverd en vertrok hij zonder zorgen naar Australië. 

‘’Geen wachtlijsten en het kiezen van mijn eigen badkamermaterialen waren de grootste voordelen.’’ Jos is nog steeds enorm tevreden met zijn badkamer. ‘’Het team denkt met je mee en de samenwerking verliep prettig.’’ Offertevoorjeklus.nl bedacht praktische oplossingen voor de bijzondere vormen van de badkamer van Jos. ‘’Mijn badkamer heeft door de dakkapel die ik heb laten maken lastige hoeken waar geen tegels tussen passen, Jacob had hier slimme oplossingen voor.

''Ik heb allesbehalve stress ervaren tijdens de renovatie van mijn badkamer, het was een fijne samenwerking''

Hij adviseerde om beton ciré te gebruiken in plaats van tegels.’’ Beton ciré is een uit Frankrijk afkomstige betonstuc met een steenachtig uiterlijk. De beton ciré geeft een robuust effect aan de badkamer en het creëert in combinatie met de spots een bijzondere, warme sfeer. ‘’Op advies van OVJK is de douche dieper gemaakt en heeft daarom geen deur nodig, dit scheelt mij heel wat schoonmaakwerk.’’ Op de vraag of Jos stress heeft ervaren tijdens de renovatie, antwoord hij lachend dat het allesbehalve stressvol was. ‘’Ze hebben lange dagen gemaakt en het zijn harde werkers. Mijn badkamer was binnen twee weken af, daar was ik erg blij mee!’’

Wil je weten wat de prijs van jouw badkamer is? Stel nu een offerte samen!

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?