"Alle stress die je eventueel zou kunnen ervaren wordt op alle mogelijke manieren weggenomen"

Judith en haar man hebben een ruime flatwoning aan de rand van Rotterdam. Het toilet werd twintig jaar geleden voor het laatst gerenoveerd en was dus aan vernieuwing toe. Binnen vijf dagen zat de nieuwe wc-ruimte erin. "Wat ik echt opvallend vond, was het gevoel van vertrouwen dat ik bij Offertevoorjeklus.nl kreeg. Dat zorgde ervoor dat ik niet bang was de controle uit handen te geven. We hebben zelf helemaal niets hoeven doen."

Vernieuwing
"Het oude toilet was op zich nog prima, maar wel verouderd, met standaard witte tegeltjes en een wit wc-potje dat op grond stond. Mijn man en ik vonden het tijd voor iets nieuws," vertelt Judith. Ze wilde wel een wat stoerdere en moderne uitstraling. Bij badkamerspeciaalzaken als Sanidump en Sanidirect en op websites begon het stel zich te oriënteren. Al gauw waren ze eruit: het moest een strakke toiletruimte worden met grote, grijze tegels, een bijzondere wasbak en een hangend toilet. 

Alles-in-één
Bij de zoektocht naar een geschikte aannemer wist Judith één ding vanaf het begin zeker: het moest een partij zijn die het totaalplaatje verzorgde, van het leveren van de materialen tot aan het plaatsen en afwerken ervan. "Bij een andere verbouwing, een aantal jaren terug, hadden we namelijk een aannemer ingehuurd en bij een ander bedrijf de tegels besteld, die uiteindelijk veel te laat geleverd werden waardoor de verbouwing stil kwam te liggen," zo vertelt ze. Judith en haar man wilden dus niet met allerlei verschillende partijen moeten communiceren, maar gewoon één bedrijf inschakelen dat alles regelt.

Vergelijken
Via internet kwam Judith bij Offertevoorjeklus.nl uit. De website sprak haar meteen aan: "Ik vond het ideaal dat je na een paar kliks al kon zien wat het ging kosten. Dat is echt uniek: bij andere partijen moet je eerst met de aannemer om tafel voordat je een prijsindicatie krijgt, en dan voel je je eigenlijk al bijna verplicht met hem in zee te gaan. Hier kon je geheel vrijblijvend en snel een offerte bij elkaar klikken." Bij een kennis van haar man vroegen ze een tweede offerte op, maar die bleek net iets duurder uit te vallen dan OVJK en geen loodgieter in dienst te hebben. "Dan had ik zelf de materialen moeten gaan halen en een loodgieter moeten regelen. Ik koos dus liever voor OVJK."

"Ik vond het echt opvallend hoe goed de communicatie was!"

Judith

Problemen oplossen
Vanaf het eerste contact met Jacob had Judith eigenlijk al vertrouwen in een goede afloop van haar toiletrenovatie. "Jacob gaf mij het gevoel dat ik met een gerust hart alles uit handen kon geven." Of er ook iets fout is gegaan? "Eigenlijk niet. Voordat ik doorhad dat er iets er aan de hand was, was het al opgelost!" Zo zou op de eerste dag een chemisch toilet geplaatst worden, maar loodgieter Aad had die door een communicatiefoutje niet bij zich. Hij ging meteen bellen en het toilet kwam er dezelfde dag alsnog. Tegelzetter Michael constateerde dat hij niet genoeg tegels had, dus hij zorgde direct dat ze de volgende dag weer geleverd werden. Zo kon Jesper ten slotte alles netjes dicht kitten. Dankzij de planning van communicatiemedewerkster Nathalie sloten de werkzaamheden naadloos op elkaar aan.

Eindresultaat

Judith en haar man kozen voor stoere, antracieten vloertegels van 60x60 cm en witte 30x60 wandtegels. Op de achterwand werden bijpassende strokentegels geplaatst. Op de robuuste wasbak werd een strak fonteinkastje geplaatst en de designtoiletpot heeft een luxe glazen met zilveren bedieningspaneel van Geberit. De badkamer werd verder afgemaakt met een langwerpige spiegel en accessoires van geborsteld staal. Judith is helemaal tevreden met het eindresultaat en de manier waarop de werkzaamheden zijn verlopen: "Ik vond het echt opvallend hoe goed de communicatie was. Alle stress die je eventueel zou kunnen ervaren wordt op alle mogelijke manieren weggenomen. Ik zou het zo weer doen!"

Ook zonder stress je toilet laten renoveren? Maak je offerte!

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?