Stijlvolle wellness badkamer in Baarn

Meneer en mevrouw voelen zich goed in hun gezellige huis in Baarn. Met het oog op de toekomst wilden zij de badkamer eens flink onder handen nemen. Ze besloten de huidige badkamer praktischer, veiliger en natuurlijk mooier te maken! 

Op internet begon hun reis naar de perfecte badkamer. Ze zochten en vonden diverse badkamerspecialisten, maar Offertevoorjeklus.nl sprak meteen aan. Het slopen wilde meneer graag zelf uitvoeren, omdat hij hier ervaring mee heeft. Voor hen werd ook duidelijk via de website van Offertevoorjeklus voor welke typen badkamers zij allemaal konden kiezen. "De website viel op door de vele mogelijkheden en de badkamerinspiratie!"

De familie uit Baarn klikte een offerte bij elkaar, waarna al snel een telefoontje van Jacob van Offertevoorjeklus volgde, om een afspraak te maken. Jacob kwam langs en gaf een passend advies over de badkamer renovatie.

De familie koos ervoor om het slopen van de badkamer zelf te doen, dit verliep niet geheel gemakkelijk. "De oude tegels zaten zo muurvast, dat we de muur enorm beschadigd hadden tijdens het slopen." Het team van Offertevoorjeklus heeft ervoor gezorgd dat de muur weer helemaal mooi glad is geworden. Faro, allround badkamer specialist bij Offertevoorjeklus heeft ervoor gezorgd dat er niks meer te zien is van de beschadigde muur. Voordat Faro begon met het uitvoeren van zijn werkzaamheden heeft hij de trap en de hal perfect afgeplakt. "Hij was heel aardig, heel attent en heel correct, een prettig persoon om over de vloer te hebben." 

"De badkamer is gewoon perfect zo en veel gemakkelijker schoon te houden!"

Bij de renovatie kwam totaal geen stress kijken bij meneer en mevrouw, door het nette werk dat het team van Offertevoorjeklus leverde. "We hadden helemaal geen rommel in huis en alles was netjes afgeplakt."

De familie wordt blij van het totale plaatje van de badkamer. Ze vinden het prettig dat er niet meer in bad gedoucht hoeft te worden en ze gemakkelijk de inloopdouche in kunnen lopen. Ze hebben nu beide hun eigen wastafel, dat bevalt hen ook heel erg goed!

De stijl van de badkamer is strak en stijlvol. De familie heeft gekozen voor lichte kleuren zoals wit en grijs, omdat de badkamer relatief klein is. Het hout van het wastafelmeubel geeft de badkamer een warme sfeer. De kunststof jaloezieën zijn perfect in een vochtige ruimte zoals de badkamer. De grote, LED verlichte spiegel geeft de badkamer de ultieme sfeer van een wellness ruimte.

Weten wat jouw wellness badkamer kost? Bereken je prijs

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?