Toilet-en badkamer renovatie in Pijnacker

De verouderde badkamer van Eveline was aan vervanging toe. Al zoekende naar badkamerinspiratie vond zij Offertevoorjeklus.nl. De website sprak haar aan en ze stelde meteen haar offerte samen. Al snel belde Jacob van Offertevoorjeklus op, om een afspraak te maken om de huidige ruimte te komen bekijken. Vervolgens gaf hij een advies op maat, dat aansloot bij de wensen van Eveline!

"Offertevoorjeklus was vanaf het begin heel duidelijk, ik kwam niet voor verassingen te staan." Eveline vertelt dat zij in haar omgeving vaak hoort dat een contract snel getekend moet worden, zonder dat duidelijk is waarvoor er precies getekend wordt. Ze vond het fijn dat ze bij Offertevoorjeklus alle tijd en ruimte kreeg om haar keuzen te maken. "De offerte en de procedures bij Offertevoorjeklus.nl waren meteen helder voor mij."

"Ze hebben verstand van zaken en ze denken echt met je mee!"

Eveline

Eveline koos voor een tijdloze, warme en eenvoudige badkamer met inloopdouche. "Het was prettig dat Jacob zo goed met mij mee dacht. Ik wilde mijn wasbakken verzetten naar de andere kant van de badkamer. Ik dacht dat dit niet zou gaan lukken voor het gestelde budget, omdat de leidingen moesten worden verlegd. Dankzij Offertevoorjeklus zitten de wastafels toch op de plek waar ik ze uiteindelijk wilde hebben, zonder meerkosten."

Ze heeft geen stress ervaren tijdens het renoveren. "De mensen van Offertevoorjeklus.nl gingen gewoon hun gang en waren heel netjes." Tijdens het slopen werd alles netjes opgeruimd en binnen drie weken waren de badkamer en de twee toiletten af, vertelt Eveline. "De tweede wc was niet ingepland maar op het laatste moment kon ik deze er nog bij laten renoveren, dat was heel fijn!" Eveline is heel blij met hoe haar nieuwe badkamer en toiletten eruit zien. "Alles is mooi, nieuw en doet het weer!"

Wil je de prijs van jouw badkamer weten? Bereken

De zekerheden van Offertevoorjeklus.nl

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?