Jouw wensen en idee├źn zetten we graag om tot prachtige ruimtes waarin jij je thuis voelt!

We hebben jarenlange ervaring met het plaatsen en renoveren van badkamers, toiletten en andere ruimtes in woningen. Gedrevenheid en efficiëntie staan bij ons hoog in het vaandel.

Buijs Tegel & Stucwerken is de drijvende kracht achter Offertevoorjeklus.nl. Zo’n 20 jaar geleden begonnen we met stucwerk en tegelzetten. De laatste 15 jaar zijn we ons meer gaan richten op het ondernemerschap in de aannemerij. We zijn gespecialiseerd in de afbouw van woningen. Zowel particulieren als woningbouwcorporaties en aannemers behoren tot onze opdrachtgevers.

We hebben 7 mensen in vaste dienst en daarnaast jarenlange samenwerkingsverbanden met zo’n 15 onderaannemers zoals loodgieters, stukadoors, tegelzetters en andere vakmensen. Buijs Tegel & Stucwerken is gevestigd in Krimpen a/d Lek. 

Jouw smaak
Door helemaal zelf te bepalen welke materialen je wilt, wordt jouw badkamer, toilet of woonkamer ook echt van jou. In onze showroom bieden we een ruime keuze tegels, sanitair en de accessoires die passen bij jouw smaak en budget. Zo krijg je de uitstraling die je wilt bereiken.

Overzichtelijke prijs
De offerte calculator zorgt ervoor dat je met een paar simpele stappen meteen weet waar je aan toe bent. Je klikt aan wat je wilt dat we voor je doen en ziet meteen hoeveel dat gaat kosten. Er zijn geen verrassingen achteraf.

Vakkundig werk
We leveren vakmanschap: onze mensen werken nauwgezet, komen hun afspraken na en leveren het werk schoon en opgeruimd op. Ook zorgen we voor een vlotte tijdsplanning zodat de verschillende werkzaamheden elkaar moeiteloos opvolgen. Op die manier kun je zo snel mogelijk genieten van je nieuwe ruimte.

Kwaliteit & Service
Klanten geven ons gemiddeld een 9 via het onafhankelijke review platform van The Feedback Company.