Wat kost een nieuw toilet plaatsen in Alphen aan den Rijn?

Wil je je bestaande toiletruimte renoveren of juist een heel nieuw toilet installeren? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel dat gaat kosten.

Bereken je prijs

Snel een duidelijke offerte voor het realiseren van je nieuwe toilet in Alphen aan den Rijn.

Als je het plaatsen of de verbouwing van je toilet in Alphen aan den Rijn graag overlaat aan vakmensen, dan ben je bij Offertevoorjeklus.nl op de juiste plaats.

Jij bepaalt zelf welke uitstraling je kleinste kamertje krijgt met de materialen in onze showroom. Landelijk, modern, luxe of juist minimalistisch, jij selecteert de materialen die passen bij jouw smaak en budget. Wij zorgen vervolgens voor de installatie of renovatie van je wc.

Offertevoorjeklus.nl werkt in de gehele gemeente Alphen aan den Rijn: van Kerk en Zanen tot Rietveld en van Hoorn tot Steekterpolder, maar ook in de dorpen Koudekerk, Zwammerdam, Aarlanderveen, Boskoop, Benthuizen, Hazerswoude-Dorp en Hazerswoude-Rijndijk. We komen naar je toe voor een persoonlijk advies, of je nu bij Avifauna woont, bij het Archeon of aan de Zegerplas!

Meteen weten wat een nieuwe toilet plaatsen kost? Bereken je prijs

Wil je dat we alles doen, dan zorgen we daar natuurlijk voor. Doe je de sloopwerkzaamheden of de afwerking liever zelf? Selecteer dan alleen de opties waarvoor je ons in wilt schakelen.

Toilet plaatsen
We dekken de route naar de toiletruimte zorgvuldig af om ervoor te zorgen dat je huis netjes blijft tijdens eventuele sloopwerkzaamheden. Daarna gaan we aan de slag met het leidingwerk voor het inbouwreservoir, werken we de aan- en afvoer weg in de wand en plaatsen we een bedieningspaneel. Ook egaliseren we de vloer en komt de stukadoor langs om de muur en het plafond te stucen.

Vervolgens tegelen we de wand en de vloer en voegen we het tegelwerk zodat we daarna de toiletpot kunnen plaatsen. Het door jou uitgekozen fontein met kraan installeren we ook en natuurlijk kunnen toilet accessoires zoals een toiletrolhouder, toiletborstelhouder en een reserverolhouder niet ontbreken. Als laatste gaan we aan de slag met de afwerking. Het sanitair kitten we in een bijpassende kleur, we sausen het plafond en maken alles schoon. Zo heb je binnen de kortste keren weer een nieuw en fris toilet.

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?