Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Alphen aan den Rijn?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Alphen aan den Rijn.

Als je in Alphen aan den Rijn woont en je nieuwe vloer graag laat leggen door vakmensen, ben je bij Offertevoorjeklus.nl aan het juiste adres.

Wij kunnen je alles uit handen nemen: of je nu aan het renoveren bent en de vloerverwarming wilt laten opbinden op de betonnen vloer, of wilt laten infrezen in een bestaande zandcementvloer. Het kan allemaal! Jij hoeft alleen maar je oude vloer, bijvoorbeeld het laminaat of de vloerbedekking, te verwijderen en de ruimte leeg te maken. Wij regelen de rest!

Offertevoorjeklus.nl werkt in de hele gemeente Alphen aan den Rijn: van Zegersloot tot het Groene dorp of van Kerk en Zanen tot Aarlanderveen. Of je nu in Ridderveld of het Rode dorp woont, wij komen graag bij je langs! Ook in Koudekerk aan den Rijn, Oudshoorn, Benthuizen, Hazerswoude-Rijndijk, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Zwammerdam en Oudshoorn zijn wij actief.

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?