Wil je een complete nieuwe tegelvloer in Zevenhuizen?

Wij hebben een ruime selectie tegels volgens de laatste trends in onze showroom en vakbekwame mensen in dienst om de klus perfect te verzorgen.

Bereken je prijs

Kies je favoriete tegel uit onze showroom en wij realiseren je nieuwe vloer in Zevenhuizen.

Woon je in Zevenhuizen en ben je toe aan een nieuwe vloer? Zoek niet verder! Een tegelvloer is stijlvol én praktisch. Je kiest je favoriete tegel in onze showroom en wij doen de rest!

Bij Offertevoorjeklus.nl bepaal je zelf wat je laat uitvoeren. Wil je alleen een vloer laten tegelen en het sloopwerk zelf doen? Of wil je het leggen en afwerken van je splinternieuwe vloer met comfortabele vloerverwarming helemaal aan ons overlaten? Jij bepaalt! Je geeft het aan in de calculator en hebt meteen een kostenplaatje.

Onze vakmannen zijn werkzaam in heel Zevenhuizen en ver daarbuiten. Of je nu een nieuwbouwhuis hebt gekocht in het Koningskwartier of een appartement hebt in de polder, wij komen bij je langs. Voordat je het weet loop je over jouw mooie, nieuwe vloer!

Benieuwd wat je nieuwe vloer (met verwarming) kost? Bereken je prijs

Kies je voor keramisch parket met warme houttinten, een industriële betonlook of misschien wel een stijlvolle marmertegel? Portugese tegels met decoraties tot zanderig Zuid-Europese stijl: wij hebben het in onze showroom. Wil je grote of kleine tegels, in wildverband, Romaans verband, diagonaal of recht gelegd? In onze showroom tonen we graag de mogelijkheden. Met onze handige offerte calculator weet je meteen wat een nieuwe tegelvloer kost. 

Waarom kiezen voor Offertevoorjeklus.nl?

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

 • Handshake

  Duidelijke afspraken 
  Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als het gaat om oplossingen.

 • Heldere Prijs
  Direct, gratis en anoniem de exacte prijs. Uitstekende telefonische helpdesk. 

 • Vakmanschap & Garantie 
  We zijn zeer ervaren en werken vakkundig, efficiënt en schoon met 5 jaar garantie.

 • Ribbon

  Kwaliteit & Service
  Wij gaan voor de beste kwaliteit en service, met vlotte planning en communicatie. 

Waar werken wij?