Algemene Voorwaarden Offertevoorjeklus BV

Versie 10 mei 2016 

  1. De prijzen in onze calculators zijn voor het verrichten van de daar genoemde werkzaamheden, je kiest en koopt zelf de materialen zoals tegels en sanitair met toebehoren. Wij kunnen deze materialen ook leveren tegen scherpe prijzen. De exacte voorwaarden worden genoemd in de calculators voor badkamer, toilet, vloeren of stucwerk en zijn terug te lezen via de offerte die je per mail kunt ontvangen. Cement, stucmortel, voegsel, kit en gereedschap nemen wij mee.
  2. Wij leveren vakmanschap. Afhankelijk van de ruimte en de gekozen opties verzorgen wij het egaliseren, stucen en betegelen van wanden en vloeren met keramische tegels en aansluiten van sanitair en afkitten. Aansluitingen voor water, CV, riool en elektra moeten al in de badkamer- en/of toilet- ruimtes aanwezig zijn. Bij de aanleg van vloerverwarming dient tevens een randaarde stopcontact aanwezig te zijn in de ruimte waar de vloerverwarmingspomp komt. Zorg voor lege ruimtes, kale vloeren, wanden en plafonds, vrij van meubels, decoratie, verlichting, spijkers, schroeven en pluggen voordat we starten.
  3. Geen verrassingen achteraf. De offerte calculator zorgt ervoor dat je met een paar simpele stappen meteen weet waar je aan toe bent. Onze prijzen zijn inclusief btw en gelden in heel Nederland. Voor de Waddeneilanden en opdrachten onder EUR 200,- gelden voorrijkosten.
  4. We vragen een aanbetaling van 50% voor de start van de werkzaamheden. We leveren het werk vlot en schoon op. Zodra de klus naar wens is opgeleverd, kun je het restantbedrag aan ons overmaken.
  5. Je krijgt 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. Niet op je eigen materialen. Garantie vervalt bij onjuist of onvoldoende onderhoud. Garantie op kitwerk 1 jaar. We zijn niet aansprakelijk voor het ontstaan van krimp- en zetscheuren. We zijn niet aansprakelijk voor gevolgschade.

Open en download de voorwaarden in PDF hier